Ремонт електрики

Ремонт електрики автовишок та підйомників у Києві

На вантажному автосервісі “Запчастина Авто Сервіс” ми ремонтуємо електрику на автовишках корейських, японських, російських та європейських брендів – завдяки цьому до нас звертаються навіть власники великих автопарків, до складу яких входить техніка різних марок. Приймаємо термінові замовлення, пропонуємо діагностику.

При регулярному використанні автовишки рекомендується проводити діагностику електрообладнання раз на 1-2 місяці – це дозволить уникнути серйозних поломок та подальшого дорогого ремонту. Особливу увагу слід приділити перевірці ізоляції. Від її якості безпосередньо залежить безпека людей, які працюють на автовишці.

У разі поломки ми виконуємо ремонт будь-яких елементів, включаючи генератор, стартер та акумулятор. Також наші фахівці можуть замінити електропроводку – повністю чи частково. Усі деталі ми підберемо самі – вам залишиться лише віддати техніку на ремонт та забрати її після закінчення робіт.

Вантажний сервіс «Запчастина Авто Сервіс» ремонтує не тільки основні, а й допоміжні елементи: лампи на пультах управління, звукові сигнали, габаритні та миготливі ліхтарі, системи сигналізації. При поломці таких елементів потрібно терміново замовляти відновлення чи заміну, не відкладаючи вирішення проблеми на потім. Працювати на автовежі, коли ліхтарі, звукове обладнання або лампи на пульті несправні, небезпечно.

Якщо вас цікавлять послуги з ремонту автовишок, які відсутні в даному списку, зателефонуйте майстрам нашого автосервісу, і ми обов’язково вам допоможемо.