Підйомні механізми

Ремонт підйомних механізмів у Києві

Ми ремонтуємо підйомні механізми автовеж всіх типів: телескопічні, колінчасті, комбіновані. Працюємо з технікою, виготовленою у Кореї, Японії, Європі та Росії. Обслуговуємо автовежі безлічі брендів – вам не доведеться шукати офіційного представника, що особливо зручно, якщо у вас є великий автопарк з машинами різних марок. Ремонт буде виконано настільки швидко, наскільки це можливо. Неподалік нашого автосервісу знаходиться три великі склади запчастин: клієнтам майже ніколи не доводиться довго чекати на доставку деталей.

Щоб підйомні механізми працювали справно, потрібна регулярна діагностика автовишок. В іншому випадку є ризик раптової поломки техніки, яка призведе до простою, а значить, до збитків та зсуву термінів робіт. Ви можете звернутися за діагностикою до нашого автосервісу.

Також наш вантажний автосервіс виконує ремонт підйомних механізмів будь-якого рівня складності. Відновлюємо гідрозамки, налаштовуємо запобіжні клапани, замінюємо робочу рідину в гідросистемі, ремонтуємо гідроциліндри. Також пропонуємо ремонт та налагодження електросистем.

Якщо вас цікавлять послуги з ремонту автовишок, які відсутні в даному списку, зателефонуйте майстрам нашого автосервісу і ми обов’язково вам допоможемо.