Заміна троса

Заміна троса на автовишках у Києві

Співробітники нашого вантажного автосервісу змінюють троси на автовишок різних брендів – добре відомі особливості української, корейської, японської, російської та європейської техніки. Великий досвід виконання такої роботи та високоточне обладнання дозволяють нам надавати послугу порівняно швидко. Ми не допускаємо помилок, при яких доводиться наново розбирати конструкцію та коригувати довжину троса.

Ми проводимо діагностику та перевіряємо рівень зносу тросів та їх якість. Це дуже важливо: розрив натяжного троса може призвести до пошкодження гідравлічних шлангів, а на усунення такої поломки піде чимало часу та грошей. Саме тому дуже важливо встановлювати якісні троси – такі запчастини ми підбираємо для клієнтів.

У нас можна замовити заміну тросу в автовежах майже будь-якого бренду. Процедура ремонту та складність залежатимуть від виробника. Зокрема, міняти трос на японській автовежі легше, ніж на корейській, оскільки є можливість встановлення надставки на натягувач. Це означає, що підібрати ідеальну довжину троса можна вже в процесі збирання стріли. У випадку з корейською технікою це неможливо: досить припуститися помилки у розрахунках на кілька сантиметрів, і доведеться заново розбирати конструкцію та встановлювати новий трос. Якісне обладнання та великий досвід дозволяють нам уникати таких помилок.

Якщо вас цікавлять послуги з ремонту автовишок, які відсутні в даному списку, зателефонуйте майстрам нашого автосервісу, і ми обов’язково вам допоможемо.