Гідроциліндри

Ремонт гідроциліндрів у Києві

Фахівці нашого вантажного автосервісу зможуть не лише замінити гідроциліндр в автовишках та автокрані, а й відремонтувати його, встановивши нові запчастини. Після закінчення роботи ми проведемо випробування із завантаженням, яке перевищує номінальну на 50%, щоб переконатися, що механізми повністю справні.

Вартість нових гідроциліндрів у зборі, особливо для японських автовишок, дуже висока. Саме тому ми рекомендуємо не замовляти відразу їхню заміну, якщо є можливість провести ремонт та відновити старі гідроциліндри.

У більшості випадків йдеться про заміну витратних матеріалів, які неминуче зношуються в процесі використання техніки – штоків, гільз, сальників, вушок та ущільнень. Особливу увагу слід приділяти останньому пункту – використання неякісних манжет може призвести до швидкого виходу техніки з експлуатації. Рекомендуємо деталі з поліуретану – вони відрізняються тривалим терміном служби.

Також ми ремонтуємо гідроциліндри у складніших випадках: наприклад, коли доводиться зрізати трубки та замінювати елементи з пошкодженим різьбленням. Внаслідок такої роботи вдається відновити конструкцію так, щоб вона прослужила ще довгий час.

Якщо вас цікавлять послуги з ремонту автовишок, які відсутні в даному списку, зателефонуйте майстрам нашого автосервісу, і ми обов’язково вам допоможемо.