Прилади безпеки

Ремонт приладів безпеки в автовишках у Києві

Несправний прилад безпеки автовишки – це загроза здоров’ю і навіть життю людей, які працюють на ній. Саме тому потрібно регулярно проводити діагностику такого обладнання та швидко ремонтувати його навіть при виникненні невеликої неполадки.

У нас можна замовити перевірку, технічне обслуговування та ремонт приладів безпеки автовишок японських, корейських, російських та європейських виробників. За потреби виконаємо термінову заявку.

Набір приладів безпеки залежить від виду та моделі автовишки. До списку може входити обмежувач граничного вантажу, який автоматично відключає функцію підйому або подає попереджувальний сигнал при перевищенні ліміту вантажопідйомності майданчика, а також запобіжний пристрій, що фіксує люльку вертикально незалежно від положення стріли, блокатор підйому опор, прилад для визначення швидкості зупинки двигуна. Як правило, всі ці елементи поєднуються в одну систему, а дані виводяться на дисплей для зручності машиніста. Ми можемо відремонтувати або продіагностувати як один із приладів безпеки, так і всю систему одразу.

Ліхтарі, системи сигналізації, обладнання, що подає звуковий сигнал, та лампи на пульті управління також забезпечують безпеку під час роботи на автовежі. Ми ремонтуємо усі ці елементи. При виході будь-якого з ладу не зволікайте з зверненням в автосервіс – до усунення несправностей технікою не можна користуватися.

Якщо вас цікавлять послуги з ремонту автовишок, які відсутні в даному списку, зателефонуйте майстрам нашого автосервісу, і ми обов’язково вам допоможемо.