Розподільники

Ремонт розподільників у Києві

Поломка розподільника автовишки може призвести до витоку робочої рідини, защемлення золотника, нестабільної роботи запобіжного клапана та інших проблем. Використовувати обладнання за таких несправностей категорично заборонено – це є небезпечним для здоров’я і навіть для життя людей. У разі поломки ми можемо провести ремонт або заміну обладнання, зокрема терміново. Працюємо з технікою корейських, японських, європейських та російських брендів – обслуговуємо більшість моделей автовишок, які широко використовуються в Україні.

Рекомендуємо вам звертатися до нашого вантажного автосервісу не тільки тоді, коли розподільник автовишки вже вийде з ладу. Замовте технічне обслуговування: своєчасна діагностика дозволить уникнути серйозних поломок, збільшення вартості ремонту та простою техніки. Враховуйте, що вихід з ладу розподільника в більшості випадків веде до поломки запобіжного клапана (зокрема, пружини та сідла) та пружини повернення золотника, а також до витоку великого обсягу робочої рідини. У процесі діагностики наші фахівці зможуть визначити слабкі місця конструкції та своєчасно замінити деталі з високим ступенем зношування. Регулярний огляд особливо актуальний, якщо ви часто і довго використовуєте автовишку або піддаєте її серйозним навантаженням.

Якщо розподільник вже зламаний, ми можемо замінити або відремонтувати не тільки його, але й інші елементи, що вийшли з-за його поломки. Після виконання роботи ми протестуємо обладнання на стенді, проведемо налаштування робочих параметрів та необхідні випробування. При необхідності також перевіримо «суміжні» деталі: зокрема, гідроклапани.

Якщо вас цікавлять послуги з ремонту автовишок, які відсутні в даному списку, зателефонуйте майстрам нашого автосервісу, і ми обов’язково вам допоможемо.