Гідронасос

Ремонт гідронасосів у Києві

У нас можна замовити ремонт гідронасосів російських, корейських, японських, європейських автовеж різних брендів – ми не обмежуємося роботою з технікою однієї марки і приймаємо на обслуговування великі автопарки. Приймаємо та виконуємо термінові замовлення. Проводимо випробування на стендах – гарантується повна справність відремонтованого обладнання.

Ми ремонтуємо гідронасоси у всіх випадках, включаючи появу класичних симптомів – сторонніх звуків під час роботи обладнання та падіння тиску. Змінюємо ущільнення, підшипники, приводні вали, роторні групи, сервопоршні та сервокамери, розподільники, елементи корпусу та інші деталі. По можливості відновлюємо деякі елементи замість заміни – у деяких випадках це дозволяє заощадити гроші. Після проведення роботи проводимо випробування на спеціальних стендах.

Також пропонуємо діагностику насосів та іншого гідравлічного обладнання. Ви можете укласти з нашим автосервісом договір на регулярне технічне обслуговування. Діагностика дозволить виявити слабкі місця конструкції, а також визначити момент, коли потрібно замінити ті чи інші елементи – насамперед розхідники, наприклад комплекти ущільнювачів. Невеликі роботи в рамках технічного обслуговування дозволять уникнути серйозних поломок та простоїв техніки.

Якщо вас цікавлять послуги з ремонту автовишок, які відсутні в даному списку, зателефонуйте майстрам нашого автосервісу, і ми обов’язково вам допоможемо.